After Work
Efter en ganska jobbig vecka känns det skönt med fredag. Alla älskar fredagar, det ser man på denna bilden. Alla brukar se helt förstörda ut men här är alla glada. Fredag... ;) Jag har fått riktigt dåligt med sömn denna veckan, trots att jag varit hur trött som helst så har jag inte kunnat sova när jag väl ligger där i sängen och skall somna. Det är frustrerande och stressande eftersom att jag behöver min energi på dagarna. Jag har så mycket i huvudet hela tiden, tankar om allt och inget. Fick massa tips i veckan på lite knep som kan hjälpa en att somna in och det funkade faktiskt lite bättre, en träningssak dock. 

Idag jobbade vi egentligen halvdag men jag satt kvar lite längre för att få klart lite saker. Det kändes skönt att få mycket gjort innan helgen också för nästa vecka är otroligt intensiv, kommer bli roligt och veckan kommer bara flyga förbi och då är det helg igen och min kära Kajsa kommer på besök :) Yay!

Efter jobbet körde jag After Work-passet på klubben och jag kunde äntligen sparka med vänster ben igen, med benskydd dock. Men ändå! Har inte kunnat sparka vänster sedan matchen så det var så himla kul att få göra det igen. Blev helt lycklig! Det gick ganska bra idag annars också, har dock tappat mycket kondition dessa veckorna när jag har tagit det lugnare märker jag och så har det varit en förkylning på väg, men så är det. Det var ett roligt pass och det fanns inget spår av ångest eller prestige alls idag, faktiskt. Det var bara roligt att vara där och hänga med mina klubbisar. 

Vi avslutade med bastu, as always och nu sitter jag med mitt rooibos-te och kollar lite Prison Break. Bra avslut på denna jobbveckan! ♥