Älskade lördagsmorgon
Det bästa med helgen är frukosten tycker jag. Nästan varje lördag så ser min frukost ut såhär, jag älskar att lyxa till det lite extra på helgen och verkligen sitta i soffan och njuta lääänge av en god frukost, något bra på tv och ett stort gosigt duntäcke över mig. Det är kvalitét! 

Min frukost idag bestod av Fazer rågform (världens godaste mackor att rosta), machesallad, rökt kalkon, avokado, flingsalt och basilika. Hade också en skål med turkisk yoghurt, 1/4 äpple, honung och musli. Och en kaffe + Froosh's goda smoothie med smak av stjärnfrukt och yuzu. 

Hade tänkt att sparras idag men kände inte för att stressa iväg eller passa någon tid idag. Behövde städa undan lite i lägenheten och få ta det lugnt. Lite senare tänkte jag åka till gymmet vid jobbet och sen göra lite ärenden. Ska försöka hitta någon fin julstjärna att hänga i fönstret tänkte jag, det har jag nog sagt varje år sen jag flyttade hemifrån men det här med att pynta inför högtider har aldrig riktigt varit min grej.. Tycker däremot att det är jättemysigt att komma hem till mamma eller pappa och känna julstämning. 

Ha en härlig lördag!