Back on track?
Idag har jag faktiskt haft en väldigt bra dag. Jag gick upp i tid för en gångs skull, 6.05 var jag uppe och satte på kaffebryggaren och kravlade mig in till badrummet. Väl uppe sen är det ju inga problem, det är bara det att gå ur den varma goa sängen och lämna det sköna täcket som känns jobbigt, ni vet känslan. Men jag hade bestämt mig för att träna imorse och det gjorde jag. Hade också bestämt mig för att träna med tävlingsgruppen nu ikväll 19.30-21.00 vilket jag inte gjort på väldigt länge. För det första har jag känt att jag halkat efter för mycket och att jag inte längre "platsar" i den gruppen, men det är bara bullshit för det gör jag visst. 

Jag är så glad att jag gick dit idag, det var väldigt kluriga övningar tyckte jag och min mittskompis men det var väldigt roligt och bra stämning. Jag kände verkligen att jag njöt av att vara där igen, ni vet den känslan som jag hade tappat. Idag var den där igen och jag tog verkligen vara på det, jag hoppas att det inte bara var idag utan att det släpper lite nu. Jag kommer inte att köra fullt ös direkt men sakta, sakta öka träningsmängden igen. För jag vet ju att det var mindre än en vecka sen jag mådde svindåligt, så bara för att jag haft en bra dag så betyder det inte att jag är "frisk" eller vad man nu skall säga, jag måste fortfarande komma ihåg att det krävs mycket för att komma tillbaka helt.

Vill bara tacka alla mina klubbkompisar också, som finns där och stöttar mig till tusen och verkligen månar om hur jag mår. Jag uppskattar det väldigt mycket och jag har verkligen saknat dem när jag inte varit där ♥  

Nu är jag svintrött, kan knappt hålla ögonen öppna. Lär inte bli några problem att somna ikväll :) Natti natti!