Helgen ♥
I helgen kom Sarah upp på besök, finally. Skrev i något annat inlägg att Kajsa skulle komma men det är inte förrän nästa helg :) Det är jag som är lite förvirrad. Vi har haft en supermysig helg verkligen, mest av allt tagit det lugnt och umgåtts med varandra. Hon behövde komma bort ifrån Varberg ett tag och jag behövde verkligen henne, min syster och bästa vän. Det skiljer 5 år mellan oss men vi har alltid kommit väldigt bra överens och förstått varandra. Vi är extremt lika och har alltid väldigt roligt när vi är tillsammans, vi behöver inte göra något speciellt bara vara nära. Kravlöst och så skönt! 
 
I fredags efter att jag plockat upp henne på Centralen åkte vi hem och lagade tacos och kollade på Idol. En riktig svenne-fredag, so to say. Hur mysigt som helst! I lördags vaknade vi ganska sent, åt en lång frukost och gjorde iordning oss alldeles för länge och sen gick vi på stan några timmar. På kvällen lagade vi tre rätters och då kom M hit och gjorde oss sällskap. Vi kollade på Girls Trip (svinrolig film) och myste i soffan. Mycket mys som ni hör.. ;)

Idag har vi inte gjort någonting vettigt. Jag försov mig till träningen så det blev en promenad runt sjön här i Liljeholmen och sen en riktigt lång frukost framför Prison Break. Tiden gick och till slut hade vi tagit oss igenom halva säsong 3... Haha. Sick! När vi släppt av Sarut på stationen så åkte jag till gymmet och kollade på ett avsnitt till samtidigt som jag sprang och svetten rann. Det behövdes! Nu har jag precis druckit upp mitt te, tvättat några maskiner och skall alldeles strax sova. 

Hoppas ni haft en härlig helg och att ni gjort något roligt!