Helgen
Hello! 

Skulle egentligen publicerat detta igår, men hann inte skriva klart så det blev aldrig så. I lördags var jag ute för första gången på väääldigt länge. Det har inte blivit speciellt mycket sociala aktiviteter på kvällarna och helgerna det senaste så det var roligt att komma ut lite, en vän fyllde 30 och hade storfest på Berns. Hans vänner hade gjort ett riktigt bra jobb med att planera ihop hans födelsedag, det började med en roast på Berns och sen fortsatte kvällen på Le Sthlm, den nya klubben i Berns källare. Det var kul att träffa massa människor som man inte sett på länge, men ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte att det är svinkul att gå ut på krogen längre. Man dricker ändå bara för mycket, gör av med massa pengar och mår dåligt dagen efter. Jag tycker att det är roligt att gå ut och dansa med mina vänner och jag tycker att det är mysigt att dricka gott vin till middagen, men att klubba är jag sällan sugen på nuförtiden. The old lady has spoken! ;) 

Nä men på riktigt, jag vaknade igår imorse och hade lite panik för jag kände mig typ full. Har inte varit full på skitlänge. Jag gick upp redan vid 8, satte mig i soffan med en kaffe, åt frukost och kollade på Prison Break för att hinna vakna till innan thaipasset som jag sen länge bestämt mig för att gå på. Jag mådde lite illa innan, men det var mest för att jag var så nervös. Haha, jag är alltid nervös inför passen. Det är en liten kombinerad rädsla av att man inte vet vad som väntar och om man kommer att ta sig igenom det. But I did!

Efter passet blev det bastu och häng med klubbisarna. En man som verkligen inspirerar mig och får mig att tänka på saker ur helt andra synvinklar är mannen på bilden. Det går inte att berätta på ett bra sätt, man måste nästan känna honom för att förstå vad jag menar. Det är en av våra tränare på klubben och en av de som startade Odenplan Fightgym. Han har varit med från det att jag sparkade på mittsar första gången till att stå i min ringhörna när jag gick min första match. Det var också därför jag ville ha honom i min ringhörna, det kändes så tryggt att ha honom där.  Han har alltid funnits där från dag 1 och spridit sina visdomsord vidare till oss på klubben, och jag tror att det är därför han är så otroligt omtyckt av många. 

Under den här tiden jag tränat hårt har jag fått många kloka tips längs vägen och inte bara när det gäller thaiboxning och träning, utan livet. Som min mamma sa en gång, det är som att han har ett sjätte sinne när det kommer till mig, jag behöver inte ens förklara för det är som att han redan vet. Han ser på mig när jag är påväg att få mina panikattackar och är alltid mån om att allt och alla ska må bra. Igår pratade vi om ytligheter, bekräftelse och förmågan av att inte ta åt sig av saker folk säger. Jag har sagt det till honom innan och jag säger det nu också, det finns inget Odenplan Fightgym utan honom och jag är så glad att jag lärt känna honom ♥ 

Jag älskar denna bilden, den fångar så sjukt många känslor, i ringen och utanför. Jag kommer så väl ihåg den här stunden, känslan "nu är det upp til mig". Allt ljud runt omkring försvann. Totalt fokus. Kommer aldrig glömma detta!