Weekend sum-up
Hej där! 

Här kommer lite bilder från helgen. Glömmer bort min fantastiska kamera ibland, den är verkligen helt magisk. Och det bästa är att bilderna går att ladda in direkt i mobilen via wi-fi!

I fredags fick jag göra mig lite fin, det händer inte så ofta längre att jag gör mig "festfin" så när jag väl får tillfälle så går jag all in. Kajsa har varit i Stockholm på mässa och i fredags hade de sittning så jag fick komma dit efter middagen. Jag blev så jäkla nöjd med min sminkning och mitt hår i fredags, haha det händer inte varje dag. Körde på en ögonskugga i koppar som passar väldigt bra när man har gröna ögon. 

Det blev en hel del dans, de hade fotobås och bäst av allt - mitt i festen langar dom fram en hel vagn med nygräddade kanelbullar. Alltså det var höjdpunkten på hela kvällen och den godaste kanelbullen jag någonsin ätit. Kanske för att den var helt oväntad? ;)

Lördag
Sovmorgon till 12.30
Frukost kl. 15.30 
Shoppade träningskläder från Aimn på deras pop up butik i Mood gallerian (försvar: det var ju rea.... fick sportbhn gratis värd 350kr.....och en goodiebag värd 300kr) Så tekniskt sett har jag tjänat 650kr... ;) Bilder på det kommer senare!
På kvällen gjorde vi tre rätters, satan vad jag älskar hemmamys ♥
 
#1 - Caroline

Så fina bilder och god mat. :)