Last couple of days
Hej på er! 
Några dagar utan uppdateringar här, har inte gjort speciellt mycket utan verkligen försökt att varva ner. Sen har jag fastnat för Prison Break också, sisådär 12 år efter alla andra, haha. Men det är så fängslande när man hittar en serie man gillar, det är det enda man vill göra ju!

Tog dock en liten paus ifrån serietittandet och åkte ut till Haninge för att heja på våra fighters som gick match på South Side Muay Thai, samma ställe som jag gick min match på för en månad sen. Förutom det så tog jag mig till klubben i söndags och körde brunchthaien, det gick faktiskt bra. Det var tungt, men roligt och det är det jag strävar efter just nu. Att hitta tillbaka till träningsglädjen!

Igår blev det ett jobbigt mittspass med min kollega på lunchen. Vi körde 9st 3-minutersronder var och körde väldigt intensivt. Börjar typ bli förkyld så det kändes ganska tungt efter ett tag. Det var dock väldigt skönt att röra på sig för jag hade vaknat på fel sida och sovit dåligt så behövde lite annat att tänka på mellan jobbet. 
(null)
 
Fredagsfight
Idag blev det ett träningspass med mina bosses och vår partnerkontakt på Microsoft. Sjukt roligt! 
 
Slagsmål till lunch
Hej på er! 
Jag har faktiskt haft en väldigt bra dag idag. Började med ett möte i stan på förmiddagen och efteråt styr jag mig på ett fik och jobbade fram till lunch. Då pallrade jag mig till klubben, första gången på väldigt länge. Jag körde lunchpasset mellan 12-13, det kändes skönt att köra ett pass ganska prestationsfritt. Det kändes rätt bra också, speciellt med tanke på att jag varit borta ganska länge och med tanke på hur jag mår just nu. Att jag ens var sugen på att träna och gjorde det kändes stort idag. Har dock andats jättetungt hela eftermiddagen och jag kan inte riktigt säga varför för jag har varit hemma och jobbat hela eftermiddagen och fått massor gjort. Nu är jag påväg till klubben igen och sk hjälpa till på Steg 1 passet 😊👊🏽  (null)