Boxtrot saves the week
Igår förmiddag fick jag denna härliga och efterlängtade leveransen ifrån Boxtrot. Jag har fått tips ifrån flera klubbisar som älskar Boxtrot och deras matlådor så nu kände jag att det var dags att testa. En matlåda kostar från 69kr om man kör på husmanskost, fitnesslådorna kostar 89kr, men det är ändå billigare än att käka lunch ute vilket ofta händer mig eftersom att jag har svårt att hinna med att laga mat på veckodagarna. 

Det optimala vore ju att ställa sig på söndagar och planera hela veckans måltider, men då skall det göras typ söndagar och då ska jag hinna med allt annat också. Jag har dessutom så fruktansvärt dålig fantasi så det blir alltid samma sak: spagetti och köttfärssås eller typ paj.. Visst det är supergott, men jag vill samtidigt ha koll på innehållet så att jag får i mig rätt mängd kolhydrater/fett/protein. 

Jag har verkligen längtat efter dessa matlådorna för jag har hört så mycket gott om dem, ser fram emot lunchen! Och... jag behöver inte laga mat på heeela veckan, succé! 

Jag beställde:
1st Mac’n’cheese (vegetarisk)
1st Pannbiff w/ kokt potatis & gräddsås
1st Lax w/ citronstompad potatis, dill, skärgårdscréme & tryffel
2st Vegetarisk lasange
2st Getostbakad kycklingbröst w/ honung & sötpotatis

Självklart glömde jag matlådan hemma imorse... Så typiskt mig :(