"No rain, no flowers"
Igår var jag klar med mina jobbgrejer kl. 2 på natten så jag fick knapt 4h sömn inatt. Det gjorde hela denna dagen väldigt känslig. Vaknade upp med uppblåst mage också, såg fan preggo ut, och allting irriterade mig. Jag var liksom lite extra "on the edge" idag. Säger man så? Aja, ni förstår vad jag menar. Jag var känslig för allt, det var ju inte skitbra stämning i luren när jag och mamma pratade imorse och när jag insåg att jag glömde matlådan hemma som var typ det enda jag såg fram emot idag så var det ju så att tårarna smög sig på, haha helt otroligt känslig.

Blev så less att jag åkte hem och käkade lunch innan mitt möte för jag skulle bannemig ha den där vegetariska lasangen idag. Sen ställde jag bilen hemma och åkte kommunalt till mitt möte inne i stan. Efter det hade jag ett Skype-möte och det tog jag hemifrån så att jag kunde få gjort lite annat också. Jag har haft ont i magen hela dagen och känt mig hängig så jag hittade ingen motivation till att träna idag, det var en ny känsla hos mig. Det har alltid varit det jag sett fram emot efter en tuff dag, men idag ville jag bara skita i allt och få vara hemma. Så jag var det. Fick däremot enorm ångest att jag haft två, TVÅ vilodagar i rad. Känns som över en vecka...

..Jag får ångest för jag vet att jag förväntas vara på klubben. Lite panikkänsla över att hamna efter och rädsla över att det blir en vana att hoppa över träningen. Men när jag mår såhär, har sovit dåligt, mycket på to-do listan och dessutom är lite trasig så tyckte jag nog att det var ett bättre val att stanna hemma idag. Nu har jag ju inget datum för nästa match så det är inte lika allvarligt att missa ett av veckans alla träningpass. Och, alla dagar är inte soliga, det krävs regn i mellanåt för att blommorna slall må bra. Tyckte citatet var passande, det kom upp efter att jag Googlade på "ibland orkar man fan inte", hahaha.

Jag har fått lite pepptalk från både Mamma, Sarah, Cecilia och Kajsa nu ikväll. Tack för att ni finns i mitt liv, mina hjältar! Nu ska jag sova, har hunnit färga håret och fixa lite jobbgrejer ikväll. Ni kanske får se en bild imorgon om ni har tur! ;)