Photoshoot w/ Benjamin
Photocred: Benjamin Bayard, Instagram/Facebook: @photoshooben
Opa Opa
Hej hej!
Jag är sjukt trött idag och gör allt jag inte borde göra just nu, kollar serier och lökar på Instagram haha. Jag måste verkligen ta tag i packandet för imorgon drar vi till Aten över helgen med jobbet. Det skall bli så otroligt roligt! Det är 34 grader och strålande sol i Grekland och jag åker med världens skönaste gäng verkligen, kommer bli magic. Dock har jag typ blivit tät i näsan, började igår kväll... Känns inte bra! Hoppas det inte bryter ut mer. 

Jag har haft en sjukt effektiv dag. Imorse var jag nere på klubben tidigt för att fota lite "poseringsbilder" som behövdes till fightcardet på galan. Tycker det är SÅ jobbigt att ta sånna bilder för jag har så svårt för att se farlig ut, haha. Blev att både jag och Benjamin brast ut i skratt ett par gånger. Men resultatet blev faktiskt bättre än väntat! 

Direkt efter det åkte jag ut på kundbesök och satt där hela förmiddagen och sen fick jag massor gjort på kontoret på eftermiddagen. Det känns som att man smörjt upp det där tröga hjulet igen och man börjar hitta tillbaka till tempot på jobbet. Sen var det raka vägen till klubben, as always. Vi har äntligen flyttat tävlingspasset på torsdagar så att jag har chans att hinna dit. Det var så kul idag! Massa kluriga och svåra tekniker men bra stämning på passet och lite flummigt, det gjorde att man kunde slappna av mer och ha kul. Det behövs det också, trots att vi är en tävlingsgrupp :) Vi dansade till Opa opa bland annat, därav rubriken... haha!

Efter passet tog jag en kaffe med en vän och nu sitter jag hemma.. ska pallra mig ur soffan och börja packa nu så att det i alla fall är påbörjat... ;) 

Hoppas ni haft en bra dag! ♥


Back to routines
Igår var det sparring med tävlingsgruppen, lite ovant att köra tisdagar igen efter att ha kört onsdagar hela sommaren. Nu är höstterminen igång och massa träning kommer det att bli. Jag har skadat min handled på högerhanden efter att ha slagit och träffat fel på mittsar och det blir ju bara värre eftersom att jag ignorerar det. Resultatet är att jag fortsätter men begränsar mig eftersom att jag har ont, vilket blir att jag träffar ännu mer fel och problemt blir värre. Även min vänstra tass är dålig för jag har blockat med armen istället för att blocka ordentligt i sparringen. Ett par hårda sparkar och det är inte så skönt längre. Så nu käkar jag voltaren för att det skall bli bättre och vilar tassarna lite och fokuserar på annat under tiden de får vila. 

Igår på sparringen till exempel så försökte jag att tänka lite smartare, eller tänka lite mer över lag. Det gick ganska bra faktiskt. Jag försökte att inte vara så på utan avvakta och se vad som händer för att istället tajma min motståndares attack med att ge något tillbaka. Jag och Henke övade på det förra veckan och nu fick jag testa det i praktiken. 

Ikväll assisterar jag nybörjarpasset, första för denna terminen. Efter det blir det clinch i 1,5h! Jag hade tänkt gå ut och springa imorse, men det blev en rask promenad istället :)