En lösning på min trötthet?
Jaha hörni, vet ni vad jag precis fick veta? Jag har varit obotligt trött under en längre tid, alltså oavsett hur mycket jag sover ut på helgerna och hur tidigt jag än lägger mig på kvällarna så är tröttheten som en skugga precis bakom mig. Idag har det varit helt fruktansvärt faktiskt, jag sitter på möten och kan knappt hålla ögonen öppna. 

Precis innan jag lämnar kontoret idag så gnäller jag högt för mina kollegor om just detta varpå en av dom säger att det kan vara järnbrist. Jag svarar att jag (tror) att jag äter tillskott för det och fyller även i med att jag äter magnesium och zink varje morgon. Dom berättar då att man ska ta det på kvällen eftersom att det är muskelavslappnande och man blir sömnig av det!!! Ja, ibland ska man gnälla högt verkar det som. Från och med nu kommer jag ta tabletterna på kvällen istället, kanske hjälper det mig med mina sömnproblem också. Vore ju magiskt!

Var bara tvungen att skriva om det, så det inte är fler som går runt och gör samma misstag som jag 😉
(null)

Ny vecka
God morgon!
Jag sitter hemma just nu och käkar gröt och dricker morgonkaffe. Bästa stunden på dagen! Skall strax iväg till en kund men tänkte att jag skulle hinna skriva något här först. 

Förra veckan var en intensiv träningsvecka. Jag körde dubbla träningspass måndag-torsdag och ett lunchpass på fredagen. Min lördag var helt fri från träning, jag var nere i Varberg på kräftskiva och kroppen värkte så det kändes smart att ta en vilodag. I söndags var jag ute på en långpromenad och sprang den sista biten. 

Igår rivstartade vi veckan kan man säga. Vår kära huvudcoach höll passet och satte både fysiken och det mentala på prov. Vi körde 8st 3 minuters ronder var med 15 sekunder vila mellan varje rond. Det var sjukt jobbigt och min ångest höll på att ta över, men jag försökte att samla mig och göra hårda tekniker. Det gick helt okej! 

Nu är vårt höstschema igång vilket betyder att det är sparring idag. Det kommer att bli kul! Jag var ute på en kortare löprunda imorse (5km) och promenerade ett varv runt sjön här i Liljeholmen. Jag stannade på mitten och körde lite ben också. Strålande sol idag, så det blev en ganska magisk start på dagen! 

Vad ska ni göra idag? :) 
Värdelöshetskänslorna tog över
Sitter på tunnelbanan påväg hem från dagens andra pass, 1,5h thaiboxning. Idag körde vi ett teknikpass med fokus på boxning och förflyttning - något jag verkligen behöver träna på för jag är som ett kylskåp när det kommer till att röra mig åt något annat håll än bakåt och framåt. Det går jättefint i skuggboxningen men på sparringen är det som bortblåst. Jag tyckte att det var skitkul i början men i typ fjärde och femte ronden känner jag gråten i halsen och mina ögon fylls med tårar. Jag vet inte varför, men värdelöshetskänslorna tog över. Jag vet att många hade problem med de övningarna vi gjorde idag, men jag såg bara mig själv och hur dålig jag var. Jag fick inte till det alls. Frustrationen gjorde mig så förbannad att jag började gråta och jag blir ledsen nu när jag skriver det också. För egentligen gick det nog inte så dåligt som det kändes, för både min mittshållare och tränare sa att jag gjorde bra ifrån mig. Men i mina egna ögon är jag inte bra nog. Försökte få mig själv att köra en reboot och nollställa mig själv och fokusera istället, men idag var det tungt. Nu ska jag äta och kolla på Suits, imorgon börjar vi om.