Invest in you
Mitt mission 2018, be the best version of myself. Hur klyschigt och löjligt det än må låta.
På fredag skall jag träffa en ny psykolog, jag kontaktade henne med både hopp och rädsla. Det känns bra, och jag hoppas att det blir bra. Innan jul gick jag och pratade med en kurator som jag fick kontakt med via vårdcentralen. Dock så har de bara drop in tider vilket inte alls funkar med min vardag. Det blev ganska natruligt att det rann ut i sanden. Sen träffade jag en vän förra veckan som berättade om sina erfarenheter och hur denna personen hjälpt till när det varit som absolut tuffast. Så jag tog mig samman och skrev ett mail till henne i helgen, och igår fick jag svar att hon kunde träffa mig redan denna veckan. Jag är förväntansfull och nervös, men det känns bra. 
 
Bra träningsvecka
Det har faktiskt varit en riktigt bra träningsvecka denna veckan. Jag har fått till många pass och det har gått väldigt bra. Jag har haft lite aha-upplevelser på saker som folk tjatat på mig om hur länge som helst. Ni vet, sånt man förstår i teorin, men som man inte riktigt kan göra i praktiken förrän man förstår det fullt ut. En annan anledning till att det känts bra denna veckan är nog också för att jag faktiskt fått sova på nätterna och kunnat återhämta mig bättre än innan. Jag har känt stor skillnad i kroppen, jag har mycket mer energi och glädje. 

Träningsveckan
Måndag: Thai
Tisdag: Vila
Onsdag: Mittsintervaller & clinch
Torsdag: Cirkelfys
Fredag: Thai på lunchen & thai efter jobbet
Lördag: Thai + sparring

Imorgon är jag lite osäker på vad jag ska köra. Jag hade behövt få in lite löpning eller intervaller denna veckan också även om det är roligare att köra thai.. Får se hur jag känner imorgon, jag har världens träningsvärk efter denna veckan men det känns så bra! Var lite nervös inför sparringen idag men eftersom att jag körde passet innan så hade jag inte så höga förväntningar på mig själv utan tillät mig själv att ta det lite lugnt eftersom att jag var trött. Det visade sig vara rätt bra för då blev jag mycket mer avslappnad och hade kul istället. 

Efter sparringen åkte vi till Onechai för att kolla på Dennis match och sedan käka tillsammans :) OPFG ♥
 
Raw mango energy balls
Ett supergott recept på rawfoodbollar kommer här. Vitte testa något annat än chokladbollsliknande så det blev dessa syrliga mango/lime bollarna ♥ Recept härifrån

♥ 3dl (150g) valnötter eller cashewnötter (eller blanda) 
♥ 2,5dl (155g) torkad osötad mango
♥ 10 urkärnade dadlar
♥ 2msk chiafrön (eller hampa)
♥ 1dl riven kokos
♥ Rivet skal från en lime
♥ En nypa havssalt

»Sätt ugnen på 175°, rosta nötterna i 8-12 minuter tills de är gyllenbruna.
»Lägg den torkade mangon i en skål med varmt vatten (så att det täcks). Låt ligga i 5-7 minuter, låt den inte bli för degig.
»Häll av vattnet, lägg mangon på en handduk och dutta av överflödig vätska. 
»Lägg nötterna i en matberedare och mixa till ett mjöl. Lägg mjölet i en skål och ställ åt sidan. 
»Lägg dadlar och mango i matberedaren och mixa det till en deg. 
»Tillsätt nötmjölet tillsammans med fröna, kokos, limeskal och havssalt. Mixa ihop allt till en deg. 
Om den är för klibbig kan du lägga i mer kokos eller frön, är den för torr kan du ha i lite mer dadlar. 
»Rulla dem till fina bollar och doppa i valfri topping - kokos, frön eller ha dem som de är.