Just do it
Jag vet inte om ni vet det, men jag är verkligen inget fan av styrketräning. Jag tycker att det är skämmigt att gå in på gymmet och köra ett styrkepass helt själv, då gör jag det hellre med någon. Jag vill verkligen bli starkare och nu har vägen dit börjat. Jag ska haka på mina kollegor som fullkomligt kvittrar ner till gymmet när de skall köra basövningarna marklyft, knäböj och bänkpress. För mig är det bara ångest eftersom att jag inte riktigt vet hur man gör eller hur man lägger upp ett sånt pass. Idag tog jag PB i marklyft, bara sådär! 100kg blev det. Sen körde vi lite knäböj också, men där var jag lite mer försiktig för jag har inte riktigt koll på tekniken och jag är lite rädd för den övningen. Körde ett par reps på 20, 30, 40 och 45kg. Nu är tanken att köra detta regelbundet så att jag blir mer bekväm och starkare! 
(null)

First day!
Första dagen på jobbet gick ju bra! Helt ärligt så var det en härlig mjukstart med mycket catch up med kollegorna, som det ska vara. Jag betade av min mail nerifrån och upp i lugn och ro, men sparade lite till idag haha. På lunchen sprang jag ner till gymmet och körde svettfest  på crosstrainern och kompletterade med lite överkropp. Efter jobbet åkte jag direkt till klubben och rev av ett 1,5h pass i en geeeenomblöt lokal. Jag hade råkat få bodylotion under fötterna så jag gled runt som Bambi i lokalen 😂 Det var väldigt skönt att få kötta lite mitts igår i alla fall, jag hade mycket i tankarna och behövde en paus. Idag ska dom hjälpa mig med marklyft på jobbet och ikväll blir det ett thaipass till och sen middag med vänner. 
Vad hittar ni på idag? 😊
(null)


En dag på Yxlan
Hej heeeej!
Jag fick veta att mamma och Pär var kvar ute på landet som ligger ca. 1,5h från Stockholm så jag satte mig på bussen igår morse och åkte ut till dem. Jag har inte träffat mamma på jättelänge och vi gick om varandra när jag var nere i Varberg så ville verkligen dit och krama om henne. Trots att det var sagt att det skulle vara både regn, moln och åska så var det blå himmel och sol större delen av dagen. Jag njöt verkligen av gårdagen. Vi åt frukost tillsammans och sen gick vi ner till bryggan och badade. Jag somnade i solen och dom höll på med båten. På eftermiddagen slappade jag i en hängmatta och tog det lugnt och hade denna utsikten. Ett perfekt avslut på en grym semester verkligen! 

Jag kom hem för en stund sen och tänkte ge mig ut på en springtur för jag behöver röra på mig. Sen kommer Emma och Lisa hit, vi ska laga middag, bada i poolen och spela spel. Jag har saknat att hänga med dom tokarna, riktiga lyckopiller ♥ Imorgon är det jobb igen, kommer kännas konstigt att komma tillbaka till jobbet men tycker samtidigt att det skall bli lite skönt att få rutin igen. Denna veckan har varit skön men jag har klättrat på väggarna av rastlöshet för att alla vänner antingen jobbar eller är bortresta. 

Jag blev ganska nedstämd i början av veckan faktiskt för jag kände mig ofrivilligt ensam, haha. Det var extra märkbart nu efter att ha rest mer Lisa i två veckor och haft någon att vara med hela tiden. Jag kan älska att vara själv och ha egen tid, men inte när jag inte planerar det själv. Hade det varit dåligt väder hade jag kollat på en serie hemma och njutit av det, men när det är fint väder vill jag bara ut och hitta på något. En av dagarna gick jag ut och gick i tre timmar med min syster i luren som sällskap, allt för att komma ut från lägenheten och se lite människor och slippa känna mig instängd i en stekhet lägenhet. Kan ni känna igen er? Vad gör ni när ni är ensamna? :)