Från parkeringsböter till middag på Shanti
Hellu!

Började dagen på det absolut sämsta sättet. Har under en väldigt lång tid haft svårt att sova, framförallt på vardagar. Om jag minns rätt så har det varit såhär sen i somras, sen man kom tillbaka från semestern. Jag vet inte vad det är, men min hjärna går på högvarv när jag skall sova. Jag kommer liksom aldrig till ro och har haft jättesvårt att somna in. Jag har oftast inget problem med att sova hela natten när jag väl somnat, men just att somna in har varit en utmaning. Det är som att jag hör hur det jobbas där inne. Jag har tankar, känslor, röster.. Allting snurrar runti en enda röra. Jag lyckas inte koppla från. I förrgår sov jag en timme totalt, satt och skrev ett mail klockan 3 på natten och flyttade mig från sängen till soffan istället, av någon anledning har jag haft lättare att somna där. Inte denna kvällen dock, så jag kände att då kan jag lika väl jobba. Kanske inte så bra, men jag gjorde det. 

Dagen därpå var en utmaning på många sätt. Många möten och ögonlocken var ordentligt tunga. Så igår testade jag att meditera som många har sagt ska hjälpa, jag köpte ett års prenumeration på appen Headspace och testade deras program för sömn. Jag vet inte hur många minuter det tog men jag somnade direkt, vet inte om det hade med det att göra eller om jag bara var sjukt trött. Jag sov så gott att jag försov mig imorse och vaknade 8.42. Jag hade ett möte i Kista kl. 9... Det tog mig 25 minuter att ta mig från sängen till konferensrummet, det är ändå bra jobbat. Kom ca 10 minuter sent till mötet, hade fått en parkeringsböter på 850 (!!!!) kronor och sminkade mig i bilen. Hatar när detta händer, tyvärr är det inte första gången. 

Hur som helst, dagen ordnade upp sig ganska bra och nu ikväll har jag ätit en mysig middag på Shanti med familjen som är i Stockholm. M hämtade upp mig i Liljeholmen och så åkte vi tillsammans in till Vasastan och åt en jättegod middag på Bengalisk restaurang på Rörstrandsgatan. Supergott! Imorgon är det fredag och det innebär flytt av kontoret, Retune Fightclub och sen julfest med jobbet. Dags att sova. Eller jag menar - meditera och sova ;) ♥ Natti!