Last couple of days
Hej på er! 
Några dagar utan uppdateringar här, har inte gjort speciellt mycket utan verkligen försökt att varva ner. Sen har jag fastnat för Prison Break också, sisådär 12 år efter alla andra, haha. Men det är så fängslande när man hittar en serie man gillar, det är det enda man vill göra ju!

Tog dock en liten paus ifrån serietittandet och åkte ut till Haninge för att heja på våra fighters som gick match på South Side Muay Thai, samma ställe som jag gick min match på för en månad sen. Förutom det så tog jag mig till klubben i söndags och körde brunchthaien, det gick faktiskt bra. Det var tungt, men roligt och det är det jag strävar efter just nu. Att hitta tillbaka till träningsglädjen!

Igår blev det ett jobbigt mittspass med min kollega på lunchen. Vi körde 9st 3-minutersronder var och körde väldigt intensivt. Börjar typ bli förkyld så det kändes ganska tungt efter ett tag. Det var dock väldigt skönt att röra på sig för jag hade vaknat på fel sida och sovit dåligt så behövde lite annat att tänka på mellan jobbet. 
(null)