A fresh start
 
Hej och välkommen! ♥

Jag kände att jag traskade runt i gamla hjulspår med min förra blogg och hade ingen riktig tanke med vad jag publicerade och varför. Den här bloggen däremot kommer jag att ha ett tydligt fokus på träning och allt som hör till. Jag hoppas kunna inspirera dig som behöver inspiration, motivera dig som kanske har en svacka och intressera er med mina tankar kring träning, kost, välmående och livet. Med livet menar jag inte bara glamorösa gymbilder och felfria måltider, utan alla ups and downs som hör till, mål med träningen, hur man får ihop vardagen osv.

Du kanske alltid varit en träningsperson där träningen varit en självklarhet i vardagen, eller så kanske du aldrig riktigt hittat din grej utan mest sett träning som något du "borde göra" men alltid prioriterar bort. Hur din situation än ser ut så hoppas jag kunna dela med mig av båda delarna. Jag har själv haft perioder när jag inte hittar någon motivation till att träna över huvudtaget, perioder när jag tränat för ett ohälsosamt syfte och så dagens läge, en extrem satsning i en sport jag aldrig trodde att jag skulle älska som kräver mycket tid och andra uppoffringar.  

Men för er som kikar in här för första gången och inte följt min tidigare blogg så kan vi börja från början.

Jag heter Alexandra och är 25 år. Jag har sedan 2012 bott i Stockholm, men är född och uppvuxen i Mölndal som ligger precis utanför Göteborg. Jag har tränat alltifrån handboll, fotboll, volleyboll, dans, ridning, gym och nu thaiboxning, med andra ord så har jag alltid haft en relation till träning och mått bra av att röra på mig. 

Jag har bloggat sedan 2008, ganska oregelbundet i mellanåt, men jag har alltid känt att min blogg är viktig för mig. Jag tycker att det är kul att gå tillbaka och läsa om saker jag gjort och jag kan verkligen komma ihåg när jag satt bakom tangenterna och skrev specifika inlägg. Men den största anledningen till att min blogg existerar och har funnits med mig så länge är för att jag älskar att skriva och fota. Bloggen är en perfekt plats för det. 

Jag har haft några trogna följare med mig ända från start trots min återkommande bloggtorka och det är jag evigt glad för, men det har aldrig varit mitt driv att ha så många läsare som möjligt. Bloggen har till största delen varit till för mig själv. Sen om jag lyckas inspirera eller roa någon genom mina inlägg också så är det bara ett stort plus i kanten. 

Med den här bloggen hoppas jag att vi kommer ha stor nytta av varandra. Låt mig veta vad ni vill läsa om, vilka utmaningar ni har, tankar kring träning, hälsa eller balans i livet. Ni kommer att få ta del av min envisa prestationsångest i allt jag gör, mina hjärnspöken och annat som inte syns på ytan eller i Instagramflödet. Inte för att jag är någon specialist av något slag men jag har en del egna utmaningar som jag brottats med dagligen.