Back to routines
Igår var det sparring med tävlingsgruppen, lite ovant att köra tisdagar igen efter att ha kört onsdagar hela sommaren. Nu är höstterminen igång och massa träning kommer det att bli. Jag har skadat min handled på högerhanden efter att ha slagit och träffat fel på mittsar och det blir ju bara värre eftersom att jag ignorerar det. Resultatet är att jag fortsätter men begränsar mig eftersom att jag har ont, vilket blir att jag träffar ännu mer fel och problemt blir värre. Även min vänstra tass är dålig för jag har blockat med armen istället för att blocka ordentligt i sparringen. Ett par hårda sparkar och det är inte så skönt längre. Så nu käkar jag voltaren för att det skall bli bättre och vilar tassarna lite och fokuserar på annat under tiden de får vila. 

Igår på sparringen till exempel så försökte jag att tänka lite smartare, eller tänka lite mer över lag. Det gick ganska bra faktiskt. Jag försökte att inte vara så på utan avvakta och se vad som händer för att istället tajma min motståndares attack med att ge något tillbaka. Jag och Henke övade på det förra veckan och nu fick jag testa det i praktiken. 

Ikväll assisterar jag nybörjarpasset, första för denna terminen. Efter det blir det clinch i 1,5h! Jag hade tänkt gå ut och springa imorse, men det blev en rask promenad istället :)