Opa Opa
Hej hej!
Jag är sjukt trött idag och gör allt jag inte borde göra just nu, kollar serier och lökar på Instagram haha. Jag måste verkligen ta tag i packandet för imorgon drar vi till Aten över helgen med jobbet. Det skall bli så otroligt roligt! Det är 34 grader och strålande sol i Grekland och jag åker med världens skönaste gäng verkligen, kommer bli magic. Dock har jag typ blivit tät i näsan, började igår kväll... Känns inte bra! Hoppas det inte bryter ut mer. 

Jag har haft en sjukt effektiv dag. Imorse var jag nere på klubben tidigt för att fota lite "poseringsbilder" som behövdes till fightcardet på galan. Tycker det är SÅ jobbigt att ta sånna bilder för jag har så svårt för att se farlig ut, haha. Blev att både jag och Benjamin brast ut i skratt ett par gånger. Men resultatet blev faktiskt bättre än väntat! 

Direkt efter det åkte jag ut på kundbesök och satt där hela förmiddagen och sen fick jag massor gjort på kontoret på eftermiddagen. Det känns som att man smörjt upp det där tröga hjulet igen och man börjar hitta tillbaka till tempot på jobbet. Sen var det raka vägen till klubben, as always. Vi har äntligen flyttat tävlingspasset på torsdagar så att jag har chans att hinna dit. Det var så kul idag! Massa kluriga och svåra tekniker men bra stämning på passet och lite flummigt, det gjorde att man kunde slappna av mer och ha kul. Det behövs det också, trots att vi är en tävlingsgrupp :) Vi dansade till Opa opa bland annat, därav rubriken... haha!

Efter passet tog jag en kaffe med en vän och nu sitter jag hemma.. ska pallra mig ur soffan och börja packa nu så att det i alla fall är påbörjat... ;) 

Hoppas ni haft en bra dag! ♥