Brunchthai
Det blev nästan 2h thaiboxning idag, passet hölls av Marcus som alltid hjälper mig att slipa på teknikerna och håller hög nivå på passen. Fokus idag (för mig) var på andningen och avslappning mellan teknikerna och jag tycker att jag klarade det ganska bra faktiskt.

Det var långa kombinationer som är utmanande för flåset och jag tyckte nog att det var ganska svårt faktiskt. Fick inte riktigt till det med balansen och magspänningen, men boxningen var helt okej. Lyckades dock slå upp min handled igen, har haft problem med den sen någon vecka innan matchen i september och det har inte riktigt släppt efter det. 

Men, man har alltid ont någonstans i denna sporten. På riktigt. Men då får man hitta på någon variant och slänga in en armbåge eller annat så att man ändå kan köra på. 
Bilden är inte från idag utan från ett av mina sista träningspass innan matchen. Det var inte många stunder jag tyckte att det var roligt att träna då kan jag säga, men innerst inne så älskar jag den här idrotten fruktansvärt mycket ♥