San Sebastián & Biarritz
Hej! 

Jag är precis hemkommen ifrån två underbara semesterveckor. Jag och Lisa har varit i San Sebastián i Spanien och Biarritz i Frankrike. Det har varit oförskämt bra, framförallt i San Sebastián, vilket ställe! Vi har unnat oss allt vi förtjänar och haft en underbar semester verkligen. Vi bestämde oss redan förra sommaren att denna semestern skulle bli kick ass, förra året hade vi väldigt otur med vädret och ingen av oss hade några planer vilket vi bittert ångrade. Denna semestern planerade vi tidigt i år att den skulle bli magisk, och det blev den. Vi har haft så jäkla roligt och både ätit gott, varit ute och festat, ätit middag i solnedgången på stranden, hikeat, sprungit backintervaller i nästan 30 graders värme, träffat massa nya människor och solat och badat massor. Istället för att fota allt så kom vi på ideén att filma och Lisa hade med sig en selfie-stick, så vi började rätt som det var vlogga under resan vilket har varit så mycket roligare än att bara fota. Det är minnen för livet och att kunna se tillbaka på filmerna gör det hela så mycket roligare och mer levande. Kommer att gå tillbaka i min Instagram och kolla på de filmerna om och om igen. 

Jag har ju såklart fotat också och jag tänkte dela med mig av det här, men jag har inte fått in dem på datorn ännu och det är en hel drös med bilder att gå igenom kan jag säga, så det får komma senare. Jag ville bara ge ett livstecken och för er som är nyfikna så finns det massor at uppdateringar på Instagram » @sohlina. 

Igårkväll kom jag hem från Varberg också, vi har varit ett gäng nere på Hallifornia som vi gör varje år och denna gången var vår squad utökad med tre boys. Vi har haft det sjukt kul i helgen verkligen, men det blir ett eget inlägg det också ♥ Nu har jag en semestervecka kvar helt utan planer, jag skall bara umgås med människor jag tycker om och träna! 
Det får bli en bild från en kväll i Biarritz med bästis!