Måndag igen!
Ja, ingen surprise vid det här laget att jag inte bloggat. Det har varit lite mycket det senaste, både på jobbet och privat. Förra veckan åkte jag till Varberg redan på onsdag kväll och på torsdag var jag på begravning för min faster som nyligen gick bort väldigt oväntat. Det har tagit hårt på familjen och begravningen var otroligt jobbig på många sätt samtidigt som det var otroligt vackert. Det gör så ont i mig att se min familj ledsen och hela hjärtat krämpor av sorg och saknad.

Förutom begravningen var jag också på bröllop, det hade jag planerat sen många månader tillbaka och kontrasten var komisk. Ena dagen gråter man och andra dagen är man lycklig. De andra dagarna har jag spenderat mycket tid med familjen och kanske allra mest Sarah som bor utomlands numera. Vi har haft magiska dagar med sol, bad, långpromenader, mittspass utomhus, grillkvällar och uppesittarkvällar på altanen. 

Efter en hemsk tågresa hem från Göteborg (ingen ventilation i min vagn, avstängd toalett, förseningar...etc) så var man tillbaka på jobbet idag och jag har fått massor gjort. På lunchen blev det intervaller och det är tredje måndagen i rad nu, är det en vana då? ;) Det var dock rätt tungt idag. Körde samma upplägg som tidigare men 8 set istället för 6 set. Jag minskade dock hastigheten sista två seten för benen hängde inte riktigt med, men det är okej. Känns skönt att kunna stryka ett av veckans tuffaste pass!

Vad har ni för planer denna veckan? Kortvecka och allt :)