Min andra match i IFMA -57kg
Jag hittade denna videon på youtube idag, visste inte att den låg uppe och jag har ju inte delat med mig av den här. Det är videon från min andra match som jag gick i april. Det är lite kul för jag har fått matchen från flera som var där och alla är från olika vinklar, det är som att kolla på olika matcher haha. Förutom att denna videon inte visar mina armbågar i ringhörnan (mitt lilla proud moment) så är det bra filmat. Jag är väldigt nöjd med denna matchen i efterhand, jag tyckte inte själv att det såg så jättebra ut och det var för att jag vet hur jag kände inne i ringen. Jag kände mig trött, orkeslös och klumpig typ men det var ju också för att jag hade någon förkylning i kroppen. Skum känsla! Dock ser man ju verkligen inte det om man tittar på sidan av, men det var så jag kände. 

Just nu har jag inga matcher planerade så jag vet inte riktigt när nästa blir, om det blir någon innan sommaren eller om det blir senare. Jag tränar på så får vi se! Jag tycker det är kul att kolla tillbaka på matcherna ibland, det ger mig energi och motivation, och lite bättre självförtroende faktiskt. Jag är verkligen ingen talang, men jag har jobbat hårt för att klara av det här och har många som inspirerar mig runt mig varje dag och det är det som gjort att jag tagit mig igenom detta som är det bästa jag gjort för mig själv.  

#1 - Anonym

Så grymt bra du är! 💪🏼👊🏼
Bra inspiration att kolla på genomförda matcher. Se vad som kan utvecklas ännu mera och samtidigt faktiskt inse att du har kommit så långt och utvecklats enormt mycket under denna tiden. 😃