Lomma 23-25/3
Ja, vart ska jag börja? 

Förra veckan hade jag tagit ledigt på fredagen eftersom att thaiboxnings SM höll på fredag till söndag. Vi var 15 pers som åkte ner som hejarklack, 8 fighters och 3 tränare. Vi var en buss som åkte ner på torsdag efter jobbet och det var en lång resa ner, men i vår bil var alla vakna hela tiden och vi lekte billekar och tjötade hela vägen ner så Karim som fick äran att köra behövde inte känna sig ensam. 

första stoppet var strax innan Nyköping, då blev det Max. Alla är tydligen inte som jag och Lisa som packar hela handväskan med snacks och picknick.... Så det blev ett stopp på Max och sen körde vi faktiskt hela vägen ner efter det. Framme på vårt Bed & Breakfast blev vi positivt överraskade, det var så sjukt mysigt och fräscht där. Klockan var närmare halv två när vi kom fram så det var läggdags direkt. 

På morgonen dagen efter skriver killarna i chatten att dom är hungriga och att de tar bilen iväg och handlar frukost. Jag tänkte att de säkert kommer tillbaka med det vitaste brödet i affären, ett smörpaket och en stor ost. Men inte våra grabbar, nej då. Det var gröt, ägg, bröd, pålägg, avokado, mozarella, tomat, basilika, juice och kaffe. Alltså rena rama hotellfrullen. Blev rätt impad faktiskt, eller hade jag lite förutfattade meningar...? ;) 

Hur som helst. Vi käkade och sen tog vi en promenad runt i området. Efter det begav vi oss till arenan och hela dagen var det thaiboxning på schemat. På fredagen var det kvartsfinaler och vi hade två fighters som gick upp i ringen, en av dem tog sig vidare till semifinalerna dagen efter och en kammade hem ett brons! Efter det var vi alla väldigt sugna på att thaiboxas, så vi smugglade in oss på ett obmannat Nordic Wellness i närheten och köttade mitts i typ två timmar och på vägen hem blev det thaimat, varför inte gå all in liksom ;) 

På kvällen var vi fyra stycken som var lite sugna på att utforska Lomma, så vi gick ut och letade upp en bar. Inte det enklaste i denna lilla trakten, vi fick gå till tre ställen innan vi hittade någonstans att sitta och där fick vi vara i typ en halvtimme innan dom stängde. Nästa destination blev Lund eftersom att det inte hände så mycket mer i Lomma.. I Lund var det dock också svårt att hitta ett bra ställe, studentstad av rang. Svårt att komma in någonstans om du inte tillhörde någon Nation, och vi som åkte var mer ute efter att sitta och chilla på något fint ställe med ett bättre glas rödvin (inte jag då, för jag körde). Men vi gick säkert till 6 olika ställen, parkerade bilen typ tre gånger, körde på gångväg, parkerade förbjudet och skrämde ihjäl fulla studenter genom att trycka lite extra på gasen. Efter sista stoppet som var Grand Hotel så gav vi upp och åkte hem till Lomma igen, många skratt senare. Väldigt oklar men väldigt rolig kväll!

På lördagen hade vi lika stor och härlig frulle fast med hela gänget, så sjukt mysigt verkligen. Sen var det dags för semifinaler och då hade vi lite fler fighters uppe i ringen. Kommer inte kommentera alla matcher, men jag kan säga såhär: Jag är så sjukt jävla stolt över dem allihop. Att gå upp i ringen och möta sveriges främsta fighters i respektive viktklass, det är så fruktansvärt stort. Speciellt när man vet hur hårt varenda en av dem har kämpat och slitit för att ta sig dit. I år hade vi fyra fighters, två tjejer och två killar som gjorde debut i mästerskapen. Det är så häftigt att jag saknar ord, jag är stolt så långt in i hjärtat att jag inte tror att de förstår. Det slutade med 4 brons, ett silver och tre guld för vår klubb. Det är vårt bästa medaljår hittills och då får man inte glömma att vår lilla klubb bara är 4 år (om 3 dagar). 

Finaldagen var hur mäktig som helst. Massa fighters som man känner till sedan innan, spännande matchningar och riktigt fin thaiboxning. Det jag älskar med thaiboxningen är att det är väldigt god stämning, bland klubbarna och de som tävlar. Det är väldigt ovanligt att man ser dåligt beteende, även om det såklart händer. När vår kära Sanny sparkade av sig skenbenet i semifinalen så kastade sig Halmstad tränarna och Adel som han mötte fram till Sanny för att se hur han mådde och försökte hjälpa till. Jag älskar sånt ♥

När sista matchen var klar så var det full rulle hemåt. Givetvis blev det ett stopp på Max innan hemfärd och sen var det min tur att köra mot huvudstaden. Så sjukt roligt bilresa! Mina ladies i baksätet styrde den bästa spellistan med massa gamla 90-talslåtar, typ Spice Girls, Backstreet Boys, Barbie & Ken, ja ni fattar.... Jag tror att jag sjöng med till varenda låt som sattes på. Så det var inga problem att hålla sig vaken. Karim körde lite dans i baksätet medans Nik tog på sig hörlurar som var ljudisolerade och ignorerade galenskapen... ;) 

Det jag tar med mig från den här resan är sjukt mycket positiv energi, jag fick verkligen ladda batterierna och har inte skrattat så mycket på sjukt länge. Jag har också fått ytterligare ett kvitto på att jag tränar på den bästa tänkbara klubben med de bästa människorna. Inte en enda gång var det drama eller bråk, vilket det kanske lätt kan bli annars när man är många i en grupp och man inte har umgåtts så mycket privat innan. Kärlek alltså, OPFG ♥

#1 - Anonym

Ååååå så bra helg ! Åå så snygg tjej på första bilden

Svar: Så bra!! Haha, alltid snygg <3
Alexandra Sohlin