Morning!
God morgon!

Har precis preppat matlådor för denna veckan, orkade inte göra det igårkväll så gick upp tidigare idag och gjorde det. Har precis käkat en stor skål gröt och är inne på andra koppen kaffe. Min helg har varit kanonbra men jag är ganska trött. På fredag åker jag och pappa till Thailand och blir borta i två veckor, jag har inte riktigt fattat det ännu utan det känns helt overkligt att snart lämna snö och slask och byta ut det mot 34 grader tropisk värme. Dock ska det nog regna en del, men det spelar ingen roll. Jag behöver bara miljöombyte, träning och semester. 

Jag har börjat packa, jag och pappa har en gemensam Trello-board där vi planerar allting. Funkar hur bra som helst, på så sätt glömmer man förhoppningsvis inte någonting viktigt. Denna veckan kommer det troligtvis att bli ganska mycket jobb för att "jobba undan" en del saker så att jag kan åka iväg. 

Igår träffade jag killen som skall hyra min lägenhet under 6 månader. Han fick se lägenheten och jag fick träffa honom, det var lite nervöst innan eftersom att jag aldrig hyrt ut i andra hand innan och vet inte riktigt hur det går till men det kändes som en bra person som kommer att ta hand om lägenheten. Tanken är sen att jag skall flytta tillbaka till Råsunda i september.

Ganska tråkigt inlägg, mest bara för att uppdatera er om läget lite :) Idag blir det intervaller på lunchen och sen ett sent thaipass ikväll, känner mig verkligen inte redo för Thailand träningsmässigt haha. Alla säger att man kommer att avlida av deras hårda träningspass i kombination med värmen... Minns att jag testade thaiboxning sist jag var där och gick in på toaletten för att spy. Två timmars träning i tropisk värme utan frukost... haha!

Nu måste jag lägga på ett kol och komma iväg till jobbet. Late, as always!