True strength comes from inside
Jag är väldigt glad och stolt över att skriva detta inlägget, jag har inte bivit ombedd att göra det men jag vill gärna göra det ändå. Jag kom i kontakt med Drop of Mindfulness för ett tag sedan genom en vän på klubben. De har sedan starten haft ett tydligt fokus på yoga och meditation och skapat kläder anpassade för den träningsformen. Nu har de höjt blicken och börjat skapa kläder med mer stöd anpassade mer för extremsporter, som min till exempel.

Jag blev tillfrågad om jag ville vara med i en kampanj som handlar om att hitta balans i vardagen och dela med mig av vart jag hämtar min energi. Mitt smultronställe där jag kopplar bort allt som har med vardagen och problem att göra, där jag glömmer tid och rum och bara fokuserar på där och då. De har en väldigt spännande approach tycker jag, något som jag verkligen står bakom. 

The Why
We believe, that finding your oasis in the hectic everyday life is the key for balance.

The How
When you take time focusing on being in tjej moment, that is when you flourish. 

The What
It doesn't matter wether it is meditation, yoga, fighting or running. Find what makes you happy and do it with love, as often as you can. 

Jag är väldigt glad över att samarbeta tillsammans med DOM, och glad att jag kan inspirera och motivera andra med min träning. 

Här är ett par shorts från den senaste kollektionen, de kostar 349kr och du kan köpa dem » HÄR.
De är för korta att träna i för min smak, i alla fall när jag thaiboxas. Jag använder dem hellre hemma och slappar i :)