Jobb & träning på repeat
Hallå där!
Då var det återigen en vecka sen jag knappade på tangenterna här, det är fullt ös just nu både med träning och jobb. Utöver det försöker jag att vara ute så mycket jag bara kan i detta underbara vädret vi har! Detta inlägget kommer nog inte att vara så kul, men det är ett livstecken i alla fall. 

Idag är det måndag igen och jag försöker göra måndagar till intervall-dagen. Då har man det liksom överstökat sen! Idag körde jag på samma upplägg som sist (6 set, Låg intervall: 2 min på 10, Hög intervall: 2 min på 16). Det gick lite bättre denna gången tyckte jag faktiskt, dock var det väldigt tungt de första seten efter att ha kört fysen igår, det kändes i mina ben.... Hur som helst är jag väldigt nöjd över att jag kom iväg och fick gjort intervallerna, hade dock tänkt köra 8 set, men det får bli målet nästa vecka istället. Dessutom åker jag till Varberg på onsdag kväll så jag kommer inte att kunna träna riktigt på samma sätt som annars så det är skönt att riva av ett riktigt svettigt pass i början av veckan. 

Nu ikväll körde vi riktigt knepiga övningar på thaipasset. Vi övade på hur man bemöter en motståndare som bara går rakt fram. Boxning på lång och kort distans, boxas framåt, bakåt och i sidled, hitta vinklar, ge tillbaka när någon bara manglar och på slutet la vi in stoppknän också, det var jag tydligen rätt bra på :) Riktigt givande pass men otroligt svårt. Öva, öva, öva! 

Imorgon ska jag ut och springa på morgonen, det har jag bestämt. Jag får inte tappa min löpning nu när jag börjat komma igång. Imorgon på kvällen ska vi nämligen ut med en kund till oss så det blir ingen sparring alls denna veckan vilket är lite synd, men skall köra ett pass med J på lunchen också så jag får ihop två pass ändå. Får försöka få till några pass i Varberg under helgen sen också. Har dock ingen match inplanerad för tillfället men det kanske kommer en snart så jag fortsätter köra på så är man redo. Eller så redo man kan bli :)

Nu ska jag sova, astrött! Natti :)