Energiboost med livets vänner
Min helg har varit helt underbar, på alla sätt. Så fylld med kärlek och energi ❤️  Jag har umgåtts med vänner, ätit god mat, tränat och bara mått bra. I fredags lagade Emma middag till mig och Lisa efter träningen. Tryffelpasta med skogssvamp, ricotta och parmesan. Bland det godaste jag ätit!

I lördags hade jag, Amanda och Lisa en reunion och lagade trerätters middag och firade livet och att vi har varandra. Vi har inte hängt sen Varberg i somras så vi hade en hel del att prata om. Från klockan fem på dagen till halv tolv på natten var vi hos mig och bara pratade om allt och inget. Grät lite, pratade om jobbiga saker och roliga saker. Framtiden och det som varit. Vi insåg att vi är så glada över att vi har varandra, och trots att vi har väldigt olika liv så har vi hållt ihop. Ibland har det varit långt mellan gångerna vi ses och ingen av oss kanske är så bra på att höra av sig, men vi skuldbelägger inte varandra för det utan uppskattar dom gångerna vi får till det istället. 

Idag körde jag och Jessica först fys 45 minuter och sen ett 75 minuters thaipass på det. Det var tufft men väldigt kul! Efteråt satte vi oss på ett fik i närheten och käkade lunch och drack kaffe i fyra timmar. Vi pratade om allt möjligt, men mest livet och hur upp och ner det kan vara. Hur hopplöst jobbigt allt kan kännas ena stunden, och nästan lite för bra andra stunder.. Det häftiga är att vi tar oss igenom precis allt, hur jobbigt det än är så fixar man det. Det är jobbigt och tungt i mellanåt, men det finns alltid en botten och därifrån blir det bara bättre, tids nog. 

Det fina med det här, alla jag nämner i detta inlägget.. har jag lärt känna mer eller minsta tack vare detta stället ❤️ Odenplan Fightgym, jag har så mycket att vara tacksam för. 
(null)
(null)
(null)
Vi firade med ett glas favoritbubbel och lagade kladdkaka med after eight på toppen. Självklart var det en flamingo med på ett hörn också! :)