Oktober
Nu var det ett tag sen igen. Sorry! Känner ni som jag - vart fan tog september vägen? Sprang förbi så snabbt så att jag inte ens vet vad jag gjort känns det som. Kan vara så att jag haft rövmycket att göra den senaste tiden och därför har bloggandet inte vart prio tyvärr. Höst har det hunnit bli också. Jag tycker ju dock att det är lite mysigt med hösten :)

I samband med det har jag gått och blivit sjuk också och varit det i två veckor nu. Inte så sjuk att jag inte kan jobba, det är jag sällan (är inte så bra på att vila), men jag har inte kunnat träna på två veckor nu och det känns i hela kroppen. Jag känner mig slapp och som att alla muskler försvunnit. Det började i halsen på mig och sen tog det nästan en vecka innan det bröt ut ordentligt och då var det förkylning och hela köret. Jag tänkte försöka träna imorgon eller onsdag, längtar verkligen till att kunna träna igen! 

Förutom det så är det fakturerings- och rapportvecka på jobbet så mina dagar kommer att vara väldigt intensiva och långa de kommande två veckorna, därför tänkte jag lägga mig nu så det ändå är hyfsat tidigt så att jag orkar med morgondagen! 

Astråkigt inlägg, men nu slipper ni kolla på samma bild varje dag haha. Har ett par opublicerade inlägg som jag inte bestämt mig för om jag ska publicera eller inte. Några har jag nerskrivna, andra har jag bara skrivna i mitt huvud. Det är befriande att få ner sina tankar i ord och igår när jag satt hemma så tog jag upp datorn och började skriva. Det är som terapi för mig och jag inser hur mycket jag saknat det. 

Tell me - vad vill ni läsa mer om? Antar att ingen är så jätteintresserad av mina jobbdagar.. mer om träning? Mer om mig? Mer om prestation och psykisk ohälsa? Skall verkligen försöka bättra mig nu ♥