Sum-up of my week
Hej där! 
Äntligen helg igen, så efterlängtat. Jag har sovit så djupt inatt, jag vaknade upp och kände att jag fått en riktigt bra natts sömn för första gången på.. jag vet inte hur länge. Då vaknade jag ändå innan klockan ringde idag, skulle upp ganska tidigt för vi hade städdag i föreningen. Har missat dom senaste två gångerna så ville vara med och hjälpa till, plus att det är kul att träffa grannarna igen och bonda lite med dom. Det är ju typ 17 grader och strålande sol dessutom! 

Hela denna veckan har jag verkligen varit zombietrött alltså, vet inte vad det har varit med mig. Jag har knappt kommit upp på mornarna, nästan somnat på tunnelbanan påväg till jobbet, alltså inte bara blundat utan nära på att somna helt. Kanske är det hösten som gör det, eller bara mycket på alla fronter. Det har varit ytterligare en intensiv jobbvecka och jag har kommit igång och börjat träna på bra igen efter förkylningen så kan ju vara därför jag är lite extra trött. 

Fan vad tråkigt inlägg känner jag.. Sorry! Nu ska jag i alla fall iväg till klubben strax och möta upp Lisa som äntligen (!!!) är hemma efter 11 dagar i Amerikat. Vi skall köra ett eget träningspass på klubben sen ska vi hem till mig och laga middag och mysa typ. Har verkligen saknat henne sjukt mycket, vi har så mycket att ta igen nu så det blir sleepover och hela köret ♥