Vårt Retune
Så. Sjukt. Trött.

Jag vet inte om det är den tiden på året eller om det är jag, men jag är helt sänkt just nu. Kommer inte upp på morgonen och är helt slut innan ni på kvällarna? Idag hade vi månadsmöte på jobbet så jag var inte hemma förrän efter nio och hade egentligen tänkt lägga mig direkt, men satte mig vid datorn och jobbade lite isätllet. Dumt kanske, men jag har så mycket att hinna med innan imorgon och just nu vet jag inte hur det ska gå till.

Hur som helst. Jag blir så stolt av att sitta på våra månadsmöten, jag har inte missat speciellt många sedan jag började för snart tre år sen och det är helt sjukt vilket bolag vi blivit. När jag började var vi inte mer än 24 personer, bara 4 tjejer. Nu är vi snart 60 anställda och har en helt annan verksamhet. Jag är så otroligt glad och stolt över den resan vi gjort hittills och är så glad över att jag chansade och hoppade på när jag hade chansen. Jag har aldrig jobbat på en arbetsplats med så driven personal och sån passion i det man gör. Det kanske låter överdrivet, men vi har faktiskt den kulturen hos oss.

Under vår konferens i Aten i slutet på augusti fick vi i grupper komma fram till vilka värdeord vi tycker rimmar med Retune och det vi står för. Tre förslag skulle varje grupp ha och en representnt från varje grupp skulle berätta hur vi kom fram till just de orden. Det roliga var att många hade kommit fram till i stort sett samma ord. I vår grupp kom det tårar när vi pratade och diskuterade om vilka ord vi ville ha med, det säger ganska mycket. Retune är vårat

Våra värdeord sattes idag, 2018-10-04.
Gemenskap
Passion
Kompetens
Innovation

Vi fortsätter att växa och alla har sjukt mycket att göra, även jag själv. Det tyder ju på att vi har kunder som behöver oss och att vi gör ett bra jobb så jag vill inte att det skall uppfattas som gnäll, jag älskar att ha mycket att göra men jag hade kanske velat smeta ut det på hela månaden och inte ha A-L-L-T vid månadsbryt och två veckor in... ;)

NU ska jag sova så jag orkar med imorgon. Har två möten, sen är det Retune Fightclub och mitt första träningspass på 2,5 vecka. Längtar SÅ mycket efter det just nu. 
Retune i Aten