Rise and shine
God morgon!
Det är veckans bästa dag igen, måndag ♥ Ikväll startar vårt ordinarie schema på VÅRTERMINEN på klubben, känns hur bra som helst. Är lite öm i ena tassen och mina knogar är fortfarande känsliga efter Halmstad så vet inte riktigt hur det ska gå ikväll men får jobba runt det. Tänkte åka till gymmet vid jobbet nu på morgonen också och springa lite, har inte bestämt mig för om det blir intervaller eller inte, but I need it om man säger så och jag älskar att träna på morgonen. Eller vänta nu ljuger jag, jag älskar känslan efteråt menar jag!  

I fredags hade jag och Lisa planeringsdag efter jobbet, kan inte riktigt än berätta vad det är men snart kommer jag att kunna göra det :) I lördags gick vi på stan och fick massa saker gjort och på kvällen var jag bara hemma och la mig sjukt tidigt. Igår tränade jag med Marcus och efter det blev vi intervjuade inför en liten reklamfilm om Odenplan Fightgym. Skall bli riktigt spännande att se hur det blev sen! Efter det hängde jag med Lisa och Emma hela kvällen. Matkoma och sockerrus fick avsluta söndagen! 

Imorse ställde jag klockan tidigt för att hinna upp till jobbet. Min första klocka ringde dock 4.30!!!!! Vilket inte riktigt var meningen, så störande. Men fick i alla fall snooza typ en timme, det brukar ju alltid vara åt andra hållet. Nu måste jag kila iväg om jag ska hinna träna innan jobbet. Puss ♥