God morgon!
5.30 ringde klockan idag och 5.40 gick jag upp, jag är lika förvånade som ni. Haha! Det händer inte varje dag kan jag säga, men det kanske är nya Alexandra 2.0? Kanske är 2020 året då jag lär mig att komma i tid och går upp när klockan ringer? Lisa är ju den som under resan varit min väckarklocka. Jag kan ha fem alarm på med högsta volym men ändå sova mig igenom, medans Lisa kan vakna av sitt lilla alarm på ljudnivå två utan problem. Fusk!!

Idag ska jag åka till jobbet för första gången sen mitten av november och jag är så taggad! Jag kan inte riktigt beskriva hur bra det känns att komma tillbaka nu. Semester i all ära, men jag har saknat att jobba. Och jag har en jättebra känsla i kroppen, jag har längtat efter mina kollegor, längtat efter att reta mina chefer och skoja med mina kunder. Efter att ha varit borta större delen av 2019 så vet jag att jag missat massor i Retune's historia också, och nu vill jag inte missa mer. Vi håller på att bli ett stort bolag och inom två veckor skall våra lokaler bli dubbelt så stora. 

Jag längtar väldigt mycket efter att få träna på klubben också, men får hålla ut tills på onsdag. Jag är nämligen i karantän eftersom att jag har varit i Thailand och kanske fått med mig några dumma bakterier hem. SM är runt hörnet och jag vill inte riskera att vara den som skulle smitta ner någon nu. (Vi har haft stora problem med detta innan så detär därför vi har karenstid). Men på onsdag håller jag pass och sen ska jag clincha. Yay!
Får bli en gammal bild från en av mina matcher. Bara för att jag saknar att slåss! :)